Afspraak Maken

Plastische Heelkunde Aalst

Privé consultaties te Aalst

Plastische Heelkunde Aalst is een gespecialiseerde privé kliniek onder leiding van Dr Gregory Van Eeckhout, die als erkend plastisch Chirurg ook werkzaam is in het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis te Aalst. De kliniek is gelegen in het centrum van Aalst op de Capucienenlaan 49 en is gespecialiseerd in medisch esthetische consultaties.

Het concept van deze kliniek is om je een extra bijzondere ervaring te geven tijdens uw consultatie. Ideaal voor patiënten die niet houden van ziekenhuizen en op zoek zijn naar een heel gepersonaliseerde aanpak. Dit architectonisch hoogstandje wordt je nieuwe thuis als je consultaties zoekt in een luxe ongedwongen sfeer, ‘s avonds en in het weekend, uiteraard gecombineerd aan de uitmuntende zorg die je van ons mag verwachten zoals in het ziekenhuis. Veiligheid en comfort worden hierbij nooit uit het oog verloren: mooi in alle veiligheid!

Het centrum richt zich voornamelijk op esthetische en cosmetische ingrepen en behandelingen, al dan niet invasief, zowel bij mannen als vrouwen.

Hieronder vallen de de puur chirurgische ingrepen zoals correctie bovenste oogleden, correctie onderste oogleden, oorcorrectie, borstverkleining bij de man, borstverkleining bij de vrouw, buikwandcorrectie, liposuctie, dijlift, armlift, …

Specifiek voor de dames is er uiteraard ook de borstvergroting, borstlift en schaamlipcorrecties.

Daarnaast is er de mogelijkheid om via veilige en werkzame behandelingen het uiterlijk te verbeteren zonder herstelproces, werkonbekwaamheid of een chirurgische ingreep. We hebben het hier over rimpelbehandelingen met spierverlammers, vulmiddelen, mesotherapie, peelings, laserbehandelingen en PRP of vampire lift en behandeling van overmatig zweten oksels.

PRP behandelingen zijn ideaal ter voorbereiding van een haartransplant of na een haartransplant.

Soms zijn deze behandelingen complementair aan een chirurgische ingreep en kunnen ze uiteraard gecombineerd worden om het resultaat te verbeteren.

Zin gekregen en wil u graag een afspraak plannen? Selecteer hieronder gewenste dag en uur en boek uw afspraak online (enkel mogelijk voor de privépraktijk in de Capucienenlaan). Of bel ons op het nummer 053 710 222.