Afspraak Maken

Nieuws

button_newsletter

Update consultaties en ingrepen maand april 2020 COVID-19Beste patienten:

Beste patiƫnten: wegens verlengen sperperiode COVID-19 door de overheid zullen onze consulten en ingrepen hervatten vanaf begin mei. Heeft u bij ons een afspraak of ingreep geboekt in april zal u door ons gecontacteerd worden om uw afspraak of ingreep te verplaatsen. Je gezondheid blijft onze voornaamste zorg! #wearesosorry#keepsafe#wemissyou#seeyousoon

 

 

Vanaf 1 april versterkt Dr Opsomer onze dienst

Dr. Opsomer behaalde zijn diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de universiteit van Gent.

Hij specialiseerde 2 jaar algemene heelkunde in het Stuivenberg ziekenhuis te Antwerpen, waarna 5 jaar plastische chirurgie in het AZ Groeninge te Kortrijk en in het UZ van Gent. Hij is opgeleid door pioniers in de microchirurgie die wereldwijd een hoog aanzien genieten.

Hij gaf meer dan 30 presentaties op grote internationale congressen en is auteur van meerdere peer-reviewed artikels. Hij is zelf reviewer voor het toonaangevende vaktijdschrift PRS (Plastic and Reconstructive Surgery).

Hij heeft zich bijgeschoold in de esthetische aangezichtschirurgie bij experts in New York, Milaan en Istanbul.

Dr. Opsomer werkt aan een doctoraatsthesis aan de universiteit van Gent. Het project gaat over de lumbar flap, een alternatieve manier om een borstreconstructie met eigen weefsel uit te voeren wanneer huid en vet van de buik niet beschikbaar zijn.

Hij is lid van de Belgische Vereniging voor plastisch chirurgen (RBSPS) en behaalde het Europees diploma plastische chirurgie waardoor hij erkend fellow is van EBOPRAS.

Zijn specifieke interesse gaat uit naar borstchirurgie, neuscorrectie en high definition liposuctie/BBL.