Afspraak Maken

Secretariaat

Elke Van Overwalle – chief medical management assistant

foto-elkeElke studeerde ‘Medical Management Assistant’ aan de Hogeschool te Gent. De combinatie van het administratieve en het medische spreekt haar tot vandaag nog steeds sterk aan. Meteen na haar studie, in 2006, ging zij aan de slag in het OLV ziekenhuis te Asse. Daar werkte zij 4 jaar voor het secretariaat Orthopedie-Algemene Heelkunde.

In 2010 startte zij als medisch secretaresse op de dienst Plastische Heelkunde.  Elke houdt veel van haar job en tracht het secretariaat op een zo efficiënt mogelijk manier te runnen. Het sociale contact met de patiënten speelt een belangrijke rol voor haar.

Een vriendelijk onthaal en een goed geïnformeerde patiënt is iets wat Elke zeer belangrijk vindt. Wat haar naast het sociale contact ook aanspreekt is het plannen van afspraken en ingrepen en de administratie die daarbij komt kijken. De diversiteit tussen patiënten (en hun behandeling) op de dienst Plastische is iets wat haar heel erg boeit.

Elke houdt van dingen waar de meeste vrouwen gek op zijn , zoals winkelen en lekker gaan eten. Zij houdt ook van lopen en volgt Spaans via avondonderwijs. Haar echtgenoot en 2 kindjes zijn uiteraard het allerbelangrijkste in haar leven.

Liesel Dubois – medical management assistant

Natalja Dupré – medical mangement assistant