Afspraak Maken

Secretariaat

Elke

foto-elkeElke studeerde ‘Medical Management Assistant’ aan de Hogeschool te Gent. De combinatie van het administratieve en het medische spreekt haar tot vandaag nog steeds sterk aan. Meteen na haar studie, in 2006, ging zij aan de slag in het OLV ziekenhuis te Asse. Daar werkte zij 4 jaar voor het secretariaat Orthopedie-Algemene Heelkunde.

In 2010 startte zij als medisch secretaresse op de dienst Plastische Heelkunde.  Elke houdt veel van haar job en tracht het secretariaat op een zo efficiënt mogelijk manier te runnen. Het sociale contact met de patiënten speelt een belangrijke rol voor haar.

Een vriendelijk onthaal en een goed geïnformeerde patiënt is iets wat Elke zeer belangrijk vindt. Wat haar naast het sociale contact ook aanspreekt is het plannen van afspraken en ingrepen en de administratie die daarbij komt kijken. De diversiteit tussen patiënten (en hun behandeling) op de dienst Plastische is iets wat haar heel erg boeit.

Elke houdt van dingen waar de meeste vrouwen gek op zijn , zoals winkelen en lekker gaan eten. Zij houdt ook van lopen en volgt Spaans via avondonderwijs. Haar echtgenoot en 2 kindjes zijn uiteraard het allerbelangrijkste in haar leven. [clear]

Alexandra

foto-alexandraAlexandra studeerde in 2009 af als schoonheidsspecialiste. De gezondheid en het algemeen welzijn van de mens heeft haar altijd geïnteresseerd. Ze vindt het dan ook belangrijk dat mensen zich goed voelen in hun vel, dit zowel innerlijk als uiterlijk.

Het was dan ook een logische keuze om hierna de opleiding ‘Voedings- en Dieetkunde’ aan de Hogeschool Gent te volgen. Hier leerde ze enorm veel bij over voeding en de invloed ervan op het menselijk lichaam. Na het behalen van haar diploma kon ze als diëtiste tijdelijk aan de slag in het AZ Lokeren. In 2013 startte ze als deeltijds diëtiste in bijberoep.

In 2014 besloot Alexandra haar carrière een andere wending te geven en deeltijds aan de slag te gaan in het OLV ziekenhuis te Aalst. Hier versterkt ze het team van de dienst Plastische Heelkunde als medisch secretaresse. Alexandra haalt voldoening uit haar beide jobs omdat ze patiënten ziet groeien naar een positiever zelfbeeld. Als zelfstandig diëtiste in bijberoep helpt en coacht ze patiënten naar een gezonder leven. Op de dienst Plastische Heelkunde is het voor haar duidelijk dat zelf de kleinste behandeling al een wereld van verschil kan maken voor de patiënt.

Doordat ze zoveel belang hecht aan een gezonde levensstijl, houdt Alexandra er van om te sporten en lekker gezond te koken. Verder houdt ze ervan om te reizen, af te spreken met vriendinnen en shoppen.