Afspraak Maken

Artsen

Dr. Lefèvre – staflid

foto-dr-lefevreDr. Lefèvre is erkend plastisch chirurg sinds 2002. Hij is lid van de Royal Belgian Society of Plastic Surgery (RBSPS) en Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum. Daarenboven volgde hij een bijzondere licentie in microchirurgie en vervolmaakte zich in de modernste technieken in esthetische en reconstructieve heelkunde in binnen- en buitenland.

Hij beheerst dan ook de nieuwste ontwikkelingen in de plastische heelkunde. Dr. Lefèvre verbleef ook meermaals in het buiteland voor ontwikkelingssamenwerking (Congo, Oeganda, Afghanistan, Tanzania en Burundi), is actief lid van Artsen Zonder Vakantie, en bezit uitgebreide ervaring als spreker over zijn werk in het buitenland en als lesgever  in zijn vakgebied.

In zijn vrije tijd is hij een fervent wielrenner en schaker. Hij is voorzitter van de Koninklijke Schaakclub PION Aalst.

Als diensthoofd van het team plastische heelkunde in het OLV Ziekenhuis, is Dr. Lefèvre werkzaam in het OLV Ziekenhuis te Aalst, in het OLV Ziekenhuis Campus Asse en in het Medisch Centrum Ninove. Patiënten kunnen voor een privé-consultatie na afspraak ook terecht in zijn thuispraktijk: Hof-ter-Burstbaan 4, 9280 Lebbeke. Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat.

Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar esthetische aangezichtscorrecties, zowel chirurgisch (ooglidcorrecties, facelift) als niet-chirurgisch (laser, Botulinum Toxine, fillers) en borstcorrecties (vergroting, lift en verkleining).

 

Dr. Van Eeckhout – staflid

foto-dr-vaneeckhoutDr. Gregory Van Eeckhout werd geboren op 15/02/1975 te Ninove. Na het behalen van het diploma arts, met grote onderscheiding in 2000 aan de Vrije Universiteit Brussel, werd hij verder opgeleid in de Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde aan het UZ Brussel (stage meester Prof. Dr. Paul Wylock) en het brandwondencentrum Koningin Astrid te Neder Over Heembeek.

Hij studeerde af als plastisch chirurg in 2006. Van 2006 tot en met 2012 is Dr Van Eeckhout verbonden geweest als voltijdse kracht aan de dienst Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde van het Universitair Ziekenhuis Brussel, sinds 2010 als kliniekhoofd. Hij is lid van de Royal Belgian Society Of Plastic Surgery (RBSPS), International member van de American Society of Plastic Surgery (ASPS), Fellow of the Collegium Chirurgicum Plasticum (CCP) en de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Hij behaalde het Europees diploma en werd hierdoor Diplomat of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS). Verder bezit hij ook een license Spéciale en microchirurgie behaald aan de Université Catholique de Louvain. Hij neemt actief deel aan talrijke nationale en internationale seminaries, workshops en congressen en geeft regelmatig zelf voordrachten.

Sinds september 2012 vervoegde Dr. Van Eeckhout de dienst Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde van het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis en is werkzaam op campus Aalst, Asse en Ninove. Hiernaast ontvangt hij ook patiënten op zijn privé-consultatie: Capucienenlaan 49, 9300 Aalst.

Dr Van Eeckhout legt zich vooral toe op chirurgische (ooglidcorrectie, oorcorrectie)  en niet-chirurgische verjongingstechnieken (rimpelbehandelingen, vulmiddel, …) van het gelaat, borstchirurgie (vergroting en verkleining en/of lift) evenals het corrigeren van de mannelijke borst, contourchirurgie van de buik, armen en benen al dan niet  na belangrijke vermagering, zowel bij dames als heren.

In zijn vrije tijd is Dr Van Eeckhout een fervent sporter en yogi. Zijn passie voor schoonheid drijft hij door in kunst en cultuur.

 

Dr. Maxim Geeroms – staflid

Dr. Laurens De Vleminck – assistent

Dr. Anouk De Gelder – assistent