Afspraak Maken

Opnieuw een frisse uitstraling

home-4-1-sZiet uw gelaat er niet uit zoals u zich voelt? Je bruist van energie en houdt van het leven maar dit laat soms zijn sporen na op je gelaat. Krijg die frisse, uitgeruste blik terug die uitstraalt wie je bent.

Ouder worden we allemaal maar met een beetje hulp kunnen we er wel voor zorgen dat je mooi ouder wordt. Huid verliest zijn elasticiteit en frisse uitstraling bij ouder worden. Door zon of expressie komen er steeds meer rimpeltjes in de huid op ons gelaat.

Oppervlakkige rimpels kunnen we prima behandelen met een spierontspannend middel. Volumeverlies op de jukbeenderen door ouder worden of intensief sporten vullen we aan door een behandeling met een vulmiddel.

Vulmiddelen kunnen harde gelaatscontouren verzachten en geven je zo een zachtere en vriendelijke uitstraling. Meestal maak je met iemand eerst oogcontact. Je blik is belangrijk.

Bij huidoverschot, vetophoping en wallen kan een ooglidcorrectie jouw blik teruggeven. Bij de iets oudere rijpere huid is soms een chirurgische correctie nodig. Een facelift kan in combinatie met bovenstaande behandelingen gebeuren.