Afspraak Maken

Rimpelbehandeling met vulmiddel

Wat


vrouw-rimpelbehandeling-fillersVulmiddelen zijn producten die speciaal ontworpen zijn om rimpels, plooien en lijnen te vervagen, de gezichtscontour te verbeteren en volume te creëren. Deze producten kunnen aangewend worden ter hoogte van voorhoofd, zorgrimpels, kraaienpootjes, volume geven aan de wangen, neusbrug, neus-lipplooi, marionetlijnen, lachrimpels en mondhoeken, lipvergroting en volume geven aan de kin.

Gecombineerde behandelingen met een spierontspanner, peeling en laser zijn mogelijk mits opstellen van een behandelplan zodat de huid op het behandelde gebied steeds genezen is vooraleer deze behandelingen toe te passen. De meeste vulmiddelen gebruikt op dienst zijn tijdelijke vulmiddelen.

Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk en houdt zes tot twaalf maanden aan. Hoelang het effect aanhoudt hangt af van een groot aantal factoren, zoals de structuur van de huid, de levensstijl, de leeftijd,…

 

Behandeling


De behandeling gebeurt tijdens een consultatie. De chirurg bespreekt met u welke zones voor u storend zijn en kan de prikplaatsen aanduiden met een markeerpotlood.Vervolgens wordt uw gelaat ontsmet en krijgt u prikjes op de vooraf aangeduide plaatsen. Het prikken is licht storend maar zeer aanvaardbaar. Onmiddellijk na de inspuitingen mag u naar huis toe. Er kan een koude compres op de behandelde zones geplaatst worden.

 

Nazorg


Na de ingreep mag u de behandelde zones koelen met gel packs om zwelling te voorkomen. De eerste 48 uren na behandeling vermijdt u masseren of hevig wrijven op de behandelde zones. Er wordt aangeraden u niet bloot te stellen aan UV-stralen of zonlicht gedurende enkele weken.

Zie ook: folder nabehandeling fillers

 

btn-back-nl  btn-afspraak-nl  btn-print-nl