Afspraak Maken

Borsten, passend bij mijn lichaam

home-4-3-sTijdens het leven veranderen je borsten voortdurend. Puberteit, maandelijkse cycli, de pil, gewichtsveranderingen, zwangerschap, borstvoeding en veroudering kunnen je onzeker maken hoe je borst eruit ziet en/of aanvoelt.

Als je ontevreden bent met de grootte van je borsten kan een borstvergroting dit verhelpen en je zelfzekerder maken. Zware borsten kunnen hinderlijk zijn bij sporten, het dragen van kledij en ook klachten geven zoals rugpijn en nekpijn.

Insnoering van de BH-bandjes en verweking onder de borsten komen frequent voor. Een borstverkleining geeft je die borsten die passen bij je lichaam. Een belangrijk gewichtsverlies of verlies van elasticiteit van de borst doen deze hangen.

Met een borstlift kan je met behulp van je eigen weefsel, al dan niet gecombineerd met prothesen, de klok terugdraaien. De tepel neemt een centrale positie in op de borst. Ingetrokken tepels geven niet alleen verzorgingsproblemen, maar zijn vaak frustrerend en brengen schaamte mee. Een ingreep brengt hier de oplossing.