Afspraak Maken

Uitstralen wie ik echt ben

home-4-4-sNatuurlijk wil je er als man goed uitzien. Je zelfzeker voelen, succes en kracht uitstralen. En dat begint bij je gelaat. Door zon, slaapgebrek, vermoeidheid of intensief sporten, kan je gelaat er scherp gaan uitzien.

Door vulmiddelen te gebruiken krijg je weer een mannelijke volheid in het gelaat. Fronslijnen op het voorhoofd geven een gespannen indruk. Het gebruik van een spierontspannend middel relaxeert het voorhoofd en geeft een ontspannen indruk.

Een spierverlammend middel kan je trouwens ook zeer effectief gebruiken tegen okselvijvers. Je blik vertelt onmiddellijk hoe je je voelt. Vet en huidoverschot aan de bovenste oogleden kan worden gecorrigeerd alsook wallen onder de ogen. Niet enkel het gelaat, maar ook het lichaam van de man moet en zekere kracht uitstralen. Kleine probleemzones die moeilijk weg te krijgen zijn zelfs met sporten, zoals de onderbuik en flanken (love handles) kan je behandelen met liposuctie.

Als je veel bent afgevallen kan loshangende huid een probleem vormen. Een aantal chirurgische ingrepen kunnen helpen na belangrijke vermagering. Op de sportschool, bij het zwemmen en op het strand loop je graag rond in bloot bovenlichaam.

Vet- of klierophoping op de borst of een huidoverschot zijn soms de oorzaak om dit niet meer te doen. Door het chirurgisch behandelen van je borstregio durf je weer zelfverzekerd het strand op!