Afspraak Maken

Microneedling

Wat


Microneedling is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. Onze pen glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten.

Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

Onze microneedling pen is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

 

Behandeling


Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Micro Needling waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Needling behandelingen. Onze Micro Needling pen laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Needling behandelingen op de markt.

De behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Bij de needling wordt gebruikt gemaakt van verschillende huidverzorgingsproducten afgestemd aan de nood. Wanneer een needling gecombineerd wordt met een peeling spreekt men over peedling . Wanneer de needling gebruikt maakt van PRP (plaatjes rijk plasma) spreekt men over de Vampire Facial . De totale behandeling duurt 45-60 minuten.

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling. Richtlijnen worden u meegegeven in duidelijke protocols voor nazorg bij u thuis.

 

Nazorg


U kunt een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Met de nazorg protocols kunnen we uw huid camoufleren en laten genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten. De dagen na uw behandeling mag u volgende activiteiten niet uitvoeren: blootstelling aan UV stralen (zon of zonnebank), intensieve cardiotrainingen of fitness, hete douches, baden, spa of sauna, zelfbruiners of spray tan cabines, zwemmen in zwembad of zee, tattoo plaatsen ook niet esthetisch.

Vermijdt gedurende 2 weken andere gelaatsbehandelingen (microdermabrasie, laser, IPL, chemische peels, fillers en spierontspannende injecties). Het gebruik van onderstaande gelaatsverzorgende producten is verboden tot 5 dagen na de behandeling: fruitzuren (glycol, lactaat of mandelic zuur), salicylzuren, Benzoyl peroxide, retinoïden, hydroquinone en alcohol. Bij twijfel vraag steeds raad aan je arts.

 

btn-back-nl btn-afspraak-nl btn-print-nl